banner derol
Sinds de oprichting in 1999 heeft DeLacet Adviesgroep, zowel in grootte als in complexiteit, voor veel oganisaties gewerkt zoals de overheid, het nationale en het internationale bedrijfsleven en organisaties uit de non profit sector. Bij vooral organisaties die "in transitie zijn" ligt de passie van DeLacet Adviesgroep.

De kunst is om te kunnen blijven inspelen | op de veranderende omgeving.


De wereld om ons heen verandert, de discussies over duurzaamheid en duurzaam ondernemen vragen steeds vaker om een andere context. De processen die nodig zijn om hier goed op in te kunnen (blijven) spelen is, het "speelveld" waarin DeLacet Adviesgroep graag vertoeft. Of dat nu is als facilitator, begeleider van veranderingsprocessen of als eindverant- woordelijke bestuurder DeLacet Adviesgroep is u graag van dienst.

We hebben een goede naam opgebouwd in de sectoren die door ons worden bediend, heel vaak blijven "onze klanten" ook klant. Wilt u meer weten, wilt u weten hoe DeLacet Adviesgroep werkt of wilt u kennismaken, neem dan vooral contact met ons op. Wij zijn te bereiken op 0594-511811 of op 06 53384176 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
button1 obutton2button3button4

tel rechts2Drs. J.P. de Bont | GGZ NHN

"Jan zorgt bij werving van hoger kader dankzij zijn netwerk voor verrassende kandidaten. Hij heeft een uitstekend gevoel voor kwaliteit. Bij coaching dringt Jan zeer snel tot de kern door en bezorgt mensen een onvergetelijke ervaring. Als manager leidt Jan de organisatie op een energieke en charismatische wijze naar een nieuwe en betere toekomst.”

Ids Boersma | ex. directeur RAI, nu outplace- mentkandidaat

"Respectvol, integer, stelt vertrouwen in mensen, gevoelsmens, slagvaardig, snel to the point, geloofwaardig, geeft en krijgt vertrouwen.”

MEER UITSPRAKEN VAN RELATIES VAN DELACET ADVIESGROEP >
banner2 derol

button5DeLacet Adviesgroep | kijkt naar de verbinding tussen mens en organisatie.


DeLacet Adviesgroep kijkt o.a. naar de verbinding tussen mens en organisatie. Deze verbinding heb je nodig om te kunnen verbeteren, te innoveren, een renderende wisselwerking met de omgeving te onderhouden en ook om maatschappelijk te kunnen blijven ondernemen en te innoveren.

button6
logo witDeLacet Adviesgroep
Jan van Dijken
De rol van DeLacet Adviesgroep
De diensten van DeLacet Adviesgroeplinkedin
Contact

Copyright - DeLacet Adviesgroep - Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring