banner derol

Drs. J.P. de Bont | GGZ non

"Jan zorgt bij werving van hoger kader dankzij zijn netwerk voor verrassende kandidaten. Hij heeft een uitstekend gevoel voor kwaliteit. Bij coaching dringt Jan zeer snel tot de kern door en bezorgt mensen een onvergetelijke ervaring. Als manager leidt Jan de organisatie op een energieke en charismatische wijze naar een nieuwe en betere toekomst.”

Ids Boersma | ex. directeur RAI, nu outplace- mentkandidaat

"Respectvol, integer, stelt vertrouwen in mensen, gevoelsmens, slagvaardig, snel to the point, geloofwaardig, geeft en krijgt vertrouwen.”

Oeds Bijlsma | ex.voorzitter Raad van Commissarissen Accolade

"Jan is spontaan, een warme- en evenwichtige persoonlijkheid, attent, heeft een groot inlevend vermogen en is een snelle denker. Het is altijd weer fijn en waardevol om hem te zien.”

Piet Hein de Wit | senior adviseur

"Jan van Dijken is al ruim 40 jaar professional in veranderen. Jan luistert erg goed en verstaat boodschappen als geen ander. Dat vermogen ligt ten grondslag aan zijn vaak scherpe diagnoses, of het nu om individuele medewerkers gaat of arbeidsorganisaties. Als coach, als crisismanager, als consultant, heeft hij het vermogen om “dingen” te laten werken. Zijn bevindingen vind je nooit terug in de bureaulade. Het inspireert en zet aan tot verandering, ontwikkeling en groei. Jan werkt samen met collega’s in een verscheidenheid van maatschappelijke domeinen. Van Gemeentelijke organisaties naar Internationals, van handel naar techniek. In de verbinding met de mensen, collega’s en klanten, vindt hij zijn energie en inspiratie.”
button1 obutton2button3button4
banner2 derol

button5DeLacet Adviesgroep | kijkt naar de verbinding tussen mens en organisatie.


DeLacet Adviesgroep kijkt o.a. naar de verbinding tussen mens en organisatie. Deze verbinding heb je nodig om te kunnen verbeteren, te innoveren, een renderende wisselwerking met de omgeving te onderhouden en ook om maatschappelijk te kunnen blijven ondernemen en te innoveren.

button6
logo witDeLacet Adviesgroep
Jan van Dijken
De rol van DeLacet Adviesgroep
De diensten van DeLacet Adviesgroeplinkedin
Contact

Copyright - DeLacet Adviesgroep - Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring